טעים ופרווה: תבשיל עדשים שחורות ורוטב ויניגרט בלסמי
צבי הדס No Comments on טעים ופרווה: תבשיל עדשים שחורות ורוטב ויניגרט בלסמילכבוד תשעת הימים קבלו צמד מתכונים בריאים ונפלאים עם שילוב מצוין של ירקות בסטייל ובסגנון קצת אחר • המתכונים של זוהרית שייחי • בתיאבון
התכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- פרק ביצועים אחרון: אלו הקלידנים הטובים שיעלו לשלב הבא • צפו
- ברקע הלחימה ברצועה: גדודים בצה"ל נערכים לפעולה ברפיח
- מכה קשה לטרור: צה"ל חיסל מחבל בכיר בלבנון
- ביתר עילית: בית כנסת עלה באש; בנס לא היו נפגעים
- למחרת התאונה; בן גביר תוקף: "באולפנים היו חוגגים"
תגיות
רוטב ויניגרט בלסמי
המצרכים:
4 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
1 כף סילאן
1 כף רוטב סויה
אופן ההכנה:
מערבבים ויוצקים
תבשיל עדשים שחורות
המצרכים:
1 בצל גדול
1 גזר
1 שורש פטרוזיליה
שמן זית
1 כף סוכר חום
2 עלי טימין
1 כפית תבלין גריל
1/2 כפית כמון
מלח ופלפל
2 כוסות עדשים שחורות מבושלות
1/2 כוס פולי סויה טריים (אדממה)
1 כוס עדשים שחורות מונבטות
להגשה:
טחינה גולמית ויוגורט כבשים/עיזים
אופן ההכנה:
1. חותכים את הבצל לרצועות, ומאדים למשך מספר דקות עד שהבצל הופך זהוב.
2. חותכים את הגזר ושורש הפטרוזיליה לרצועות ומוסיפים אותם אל הבצל המאודה הזהוב, ומאדים למשך מספר דקות נוספות.
3. מוסיפים את התבלינים: הטימין, גריל, כמון, מלח, פלפל וסוכר יחד עם כוס מים ומבשלים למשך מספר דקות לריכוז טעמים.
4. מוסיפים לסיר את העדשים המבושלות ופולי הסויה הירוקים ומבשלים למשך כ-10 דקות.
5. מוסיפים את נבטוטי העדשים, מערבבים ומסירים מהאש.
אופן ההגשה
1. מניחים על צלחת מנה מתבשיל העדשים.
2. מניחים ליד או מעל פרוסה של דלעת.
3. מזלפים בצד הצלחת פסים של טחינה ויוגורט ומגישים.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.